Zilver verpanden

Zilver verpanden bij Pandhuis-Den Haag

Verpanden van uw zilveren munten in Den Haag?
Het Haagse Pandhuis neemt uw zilveren munten als onderpand voor uw belening. Heeft u nog oud Nederlandse geld? Munten zoals Guldens en Rijksdaalders, vóór 1967, bevatten nog zilver. Zilveren tientjes en 50 Gulden munten kunnen ook dienen als onderpand. De taxateur zal de actuele waarde van uw munten bepalen om zo tot een beleenbedrag te komen. De hoogte van het beleenbedrag wordt samen met u vastgesteld. Zo hoeft u niet over te gaan tot verkoop. Wanneer u toch besluit om deze munten te verkopen is dat natuurlijk ook geen probleem bij Pandhuis-Den Haag.

Verpanden van zilver bestek en ander voorwerpen.
Bij het Pandhuis-Den Haag kunt u ook terecht met zilver bestek. Deze dienen te zijn gekeurd met een zilvermerk. Het meeste bestek is gekeurd met een Hollandse leeuw of voorzien van een klein zwaardje.

Er zijn ook merken die geen zilver bevatten en dus ook geen zilverwaarde kennen. De meest voorkomende merken zijn Sola, Keltum, Gero, Posthoorn en Christoffel. Deze merken zijn dus niet geschikt om als onderpand te dienen.

Verpanden van zilveren sieraden in Den Haag?
Sommige zilveren sieraden komen bij Pandhuis-Den Haag in aanmerking voor verpanding. Het gaat dan om bekende merken als Buddha too Buddha en Pandora. Vraag aan de taxateur welke merken er nog meer in aanmerking komen. De taxateur zal samen met u bekijken hoeveel u kunt en wilt verpanden. De waarde van uw zilveren sieraden hangt af van de staat waarin ze verkeren.

Voor het verpanden van zilveren munten, bestek of sieraden kunt u altijd een bezoek brengen in ons Pandhuis-Den Haag aan de Valkenbosplein 1. U bent van harte welkom!